Zelynn's blogg

Av olika anledningar har jag fått placera om en av hanarna i kullen. Lille Zixten bor numera utanför Oslo hos Ailin och Cecilia. Önskar er Stort lycka till med Zixten. Vet att han får ett bra hem hos er.
Sist att flytta var lille Winston. Han flyttade till Stockholm och till Caroline och Fredrik. Han började sin resa hem med tåg och det gick jättebra. Önskar er stort lycka till med fina Winston
Nästa valp flyttade till Linköping. Även hon ska bo ihop med sin moster Lexi. Hon heter nu Laika och bor hos Aseel och Erik och deras barn Anton, Alma, Anna och Adam. Stort lycka till med fina Laika
Första valpen att flytta till sitt nya hem var lille Einar. Han flyttade till Örebro där hans moster Flora också bor. De bor hos Malena och Björn och deras ena son Nicklas. Önskar er stort lycka till med lille Einar.
Söndagen den 7 februari fick Zelynn 4 små valpar. Både tik och valparna mår jättebra. Det blev 1 tik och 3 hanar. Alla valparna är tingade.

Nu står det helt klart att Zelynn väntar valpar med min Zigurd. Denna kombination tror jag mycket på. Hoppas på trevliga, sunda, positiva, arbetsvillig, kelsjuk valpar. Båda föräldrarna finns i kenneln. Valparna väntas v 5-6, med leverans v 13-14.

Min Zelynn är en jättetrevlig liten vovve.  Hon är andra generation av den linjen som jag föder upp. Hon har en jättebra sträv päls, som är lättskött. Mankhöjd ca  33 cm. Gillar att jobba, träna och tävla.

Tyvärr har Hon inte varit på någon officiell utställning pga coronapandemin. Vi han dock med 2 inofficiella i somras. På den ena blev hon BIR, bäst i ras, och blev BIG 1, det vill säga att hon blev bäst i sin utställningsgrupp där ett 10-tal olika raser ingår. På den andra blev hon BIM, bäst I motsatt kön. Mycket stolt matte.

I somras hann vi med 4 starter i officiell rallylydnad nybörjarklass. Alla 4 med väldigt bra resultat. Var på pallplats flera gånger. Så hon innehar titeln, Rallylydnadsdiplom nybörjarklass, RLD N.

Hon har gjort BPH, Beteende- och personlighetsbeskrivning Hund,  med väldigt bra resultat. Det visar att det är en lugn, trygg och stabil hund, som inte är något skottberörd. Resultat kan ses på SKK's hemsida på hennes stamtavla.

I höst har vi tävlat inofficiellt också. 2 rallylydnadstävlingar online har vi gjort. Den första kom hon 2:a, av ett 40-tal startande, på 95 poäng av 100 möjliga.

Den andra har vi inte fått resultat från än.

Detta är min egen uppfödning. Hon heter Bäckatorpsskägget Ziri's Zonya, kallas Zelynn. Har reg.nr SE30187/2019.
Zelynn

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.09 | 21:32

Hejsan
Svart-silvervalparna är alla tingade. Hur det är ned de vita ett jag inte än, då jag inte vet hur många det blir. Ring mig vid intresse,. Mvh Christina

...
21.09 | 21:21

Är intresserad av en tik bor i Blekinge och har vana av dvärgschnauzern sedan många år. Tacksam för att svar och återkoppling. M.v.h. Marianne

...
23.04 | 13:51

Hejsan
Du får gärna ringa mig 070-211 51 94 då jag bara kan svara helt kort här.
Hälsningar Christina

...
23.04 | 13:05

Hej!
Jag som många andra söker dvärgschnauzer valp svart/silver.
Vi miste vår älskade Chilli tidigare har kvar Currie snart 4 år.
Vi är båda hemma på heltid.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS