Zelynn's blogg

Nu står det helt klart att Zelynn väntar valpar med min Zigurd. Denna kombination tror jag mycket på. Hoppas på trevliga, sunda, positiva, arbetsvillig, kelsjuk valpar. Båda föräldrarna finns i kenneln. Valparna väntas v 5-6, med leverans v 13-14.

Min Zelynn är en jättetrevlig liten vovve.  Hon är andra generation av den linjen som jag föder upp. Hon har en jättebra sträv päls, som är lättskött. Mankhöjd ca  33 cm. Gillar att jobba, träna och tävla.

Tyvärr har Hon inte varit på någon officiell utställning pga coronapandemin. Vi han dock med 2 inofficiella i somras. På den ena blev hon BIR, bäst i ras, och blev BIG 1, det vill säga att hon blev bäst i sin utställningsgrupp där ett 10-tal olika raser ingår. På den andra blev hon BIM, bäst I motsatt kön. Mycket stolt matte.

I somras hann vi med 4 starter i officiell rallylydnad nybörjarklass. Alla 4 med väldigt bra resultat. Var på pallplats flera gånger. Så hon innehar titeln, Rallylydnadsdiplom nybörjarklass, RLD N.

Hon har gjort BPH, Beteende- och personlighetsbeskrivning Hund,  med väldigt bra resultat. Det visar att det är en lugn, trygg och stabil hund, som inte är något skottberörd. Resultat kan ses på SKK's hemsida på hennes stamtavla.

I höst har vi tävlat inofficiellt också. 2 rallylydnadstävlingar online har vi gjort. Den första kom hon 2:a, av ett 40-tal startande, på 95 poäng av 100 möjliga.

Den andra har vi inte fått resultat från än.

Detta är min egen uppfödning. Hon heter Bäckatorpsskägget Ziri's Zonya, kallas Zelynn. Har reg.nr SE30187/2019.
Zelynn

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.12 | 23:04

Hejsa. Såg din fråga först nu. Ring om ni är intresserade.
070-2115194//vänligen Christina

...
07.12 | 10:57

Vi är en familj med tre barn som letar efter en p/s eller svart valp dvärgschnauzer. Vi bor i Karlstad i villa.

...
13.10 | 21:13

Hejsan
Som det är nu kan jag inte svara på den frågan. Vill, om utställningarna kommer igång, nästa år, ut o ställa. Då blir det ingen parning vill då ställa ut

...
13.10 | 20:25

Hej! Undrar om du har eller väntar svarta dvärgschnauzer valpar? Vi har haft en tidigare som lämnar oss p.g.a hög ålder. Vi skulle väldigt gärna vilja köpa en

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS