Zita's blogg

Lilla Luna har flyttat till Kumla till Karin och Johan med döttrarna Moa och Juni. Hon är såld med bibehållen avelsrätt. Så hoppas att det blir en fin och trevlig liten vovve, vilket hon har stora förutsättningar till i denna familj. Lycka till!
I Askersund bor Magdalena och Robert och lillmatte Millan. Dit har Frasse flyttat. Har får där en storebror som heter Freddy och kommer också från denna kennel. Stort lycka till!
Till Örsundsbro har Zigge flyttat och bor nu med Riitta och Nils-Bertil i Grönvall. Hoppas ni får många underbara stunder tillsammans. Lycka till!
Här har vi familjen Annika och Thomas med sönerna Robert o Gustav, som nu har en ny familjemedlem i Zylve. De bor i Örebro, och jag önskar er stort lycka till med lillkillen.
Den 26 januari fick Zita sina valpar. Det blev 4 st, 3 hanar o 1 tik. Både valparna och Zita mår jättebra. Det va en väldigt lugn tik som fick sin första kull valpar. Så glad att jag fått låna in denna tik av Leif. Hon kommer från min uppfödning, så jag känner ju till henne sedan tidigare. Alla valparna är tvingade.

Det står nu helt klart att Zita väntar valpar v 4. Ska bli spännande att följa denna kombination, som jag hoppas på fina, rastypiska, positiva valpar. De kommer vara leveransklara v 12.

Detta är Zita, Bäckatorpsskägget Zaphina's Zooma, tillsammans med sin husse Leif. Här är hon på inofficiell utställning som Örebro Läns Kennelklubb anordnade. Då blev hon BIG 3, (bäst i grupp 3:a). Hon är rastypisk dvärgschnauzer med bra proportioner och superbra sträv, vit päls. Hon är nu parad med Lakej's Bernhard from The Meadow. Mer och läsa om Bernhard finns på hans sida. Zita's regnr är SE22037/2018 Bernhard's regnr är SE24669/2018. Denna tik har Chottans Cotton Alice, Zaphina, som mamma och Joydags Daydreamer In White, Dixon, som pappa. Mamman har jag ägt och tagit tre kullar på. Dixon, pappan äger jag ff. Zita är nu parad och förhoppningsvis väntar vi valpar v 4. Zita har gjort BPH, beteende- och personlighetsbeskrivning hund, med jättefint resultat. Resultatet finns att läsa på Svenska Kennelklubben hemsida, under fliken hunddata.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.09 | 21:32

Hejsan
Svart-silvervalparna är alla tingade. Hur det är ned de vita ett jag inte än, då jag inte vet hur många det blir. Ring mig vid intresse,. Mvh Christina

...
21.09 | 21:21

Är intresserad av en tik bor i Blekinge och har vana av dvärgschnauzern sedan många år. Tacksam för att svar och återkoppling. M.v.h. Marianne

...
23.04 | 13:51

Hejsan
Du får gärna ringa mig 070-211 51 94 då jag bara kan svara helt kort här.
Hälsningar Christina

...
23.04 | 13:05

Hej!
Jag som många andra söker dvärgschnauzer valp svart/silver.
Vi miste vår älskade Chilli tidigare har kvar Currie snart 4 år.
Vi är båda hemma på heltid.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS