Tävlingsåret 2020

Dessa tre kommer jag att träna och tävla med under 2020. Det är Zyril, svart/silver, Zélynn, vit längst fram och Zigurd, även han vit.

Den 9:de juli va vi till Mariestad och tävlade Rallylydnad igen. Även där var det två banor. På bana A fick Zélynn 93 poäng och kom 4:a, på bana B fick hon också 93 poäng och kom 5:a.

Zigurd fick 84 poäng på bana A och kom 7:a och på bana B fick han 88 poäng och kom 10:a.

Eftersom båda då hade 4 godkända resultat så fick de båda rallylydnadsdiplom nybörjarklass, RLD N.

Den 7:de juli va vi till Ödeshög och både Zélynn och Zigurd debuterade i Rallylydnad nybörjarklass. Det va en tävling med två starter, bana A och bana B. På bana A får båda 94 poäng och blir 3:a. På Bana B får Zélynn 92 poäng och kommer 5:a medans Zigurd fick 91 poäng och blev 6:a. För att ha godkänt ska de ha minst 70 poäng kvar av 100 när de går i mål.

Matte stolt!

Här är Zelynn efter väl genomförd BPH.

Den första tävling/meritering blev först den 21 maj då jag gjorde BPH, beteende- och personlighetsbeskrivning med Zélynn, som tyder på en trygg, positiv och energisk hund, utan rädslor, som dessutom är nyfiken.  Precis så som jag vill att en hund ska vara..

Tävlingsåret 2019 blev ett bra år för Zyril, Bäckatorpsskäggekt Zcilla's Zyril. Både på SSPK och dvärgschnauzerringes arbetande hundar kom hon 1:a i lydnad.🏅🏆🎖️🎗️ Dessutom kom hon 3:a i Rallylydnad, SSPK, och 4:a i dvärgschnauzerringens lista. Årets allroundhund blev hon 4:a, SSPK och 3:a i dvärgschnauzerringen. Matte jättestolt över de resultaten. I min hemmaklubb, Hallsbergs Brukshundklubbb blev hon årets hund. Utställningsmässgt fick hon sitt första CERT på Gimosutställningen i september. Vi får hoppas på flera i år.
Tävlingsåret 2019 för Zaphina, Chottans Cotton Alice, blev också bra. I lydnad kom hon 2:a både på SSPK och dvärgschnauzerringens lista, tätt följd efter Zyril. Jättesolt som matte och förare att ha två hundar i topplacering.🏆🏆😊😊. När det gäller utställning fick Zaphina äntligen sitt 3:je CERT, och med det blev hon svensk utställnings champion, SE UCH. Då blev hon även hyllad på ÖLKK , Örebro län kennelklubb med den fins rosetten hon stoltserar med på bilden.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.07 | 14:52

Hejsan
Den s/s-kullen som kommer ni i augusti är förmodligen alla valparna tingade. Kommer att ha ytterligare kull i höst. Vid intresse ring mig
070-2115194

...
16.07 | 13:59

Hej!
Har efter 15 år tagit farväl av min dvärgschnauzertik Molly. Några veckor har gått och nu är vi sugna på ”hundliv” igen. Finns det valpar hos er?
Marianne

...
01.07 | 11:44

Hej, Vi är en familj i Stockholm med två hemmavarande barn (16 och 9 år) som längtar efter att bli ägare till en dvärgschnauzer. Vi är seriösa och pålästa!

...
11.06 | 07:21

Hejsan Tage
Är du intresserad så ta kontakt med mig via telefon 070-2115194 så får vi pratas vid.
Vänliga hälsningar Christina

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS