Tävlingsresultat 2019

Dagen efter att vi tävlat lydnad så åkte vi till Västerås på utställning. Där fick hon Very Good och kom 3:a i öppenklassen. Men vad gör det när matte vet att hon har världens bästa Zyril. Tack Bisse Falk för den fina bilden.
Den 26/4 va vi till Askersund och tävlade i lydnadsklass 1. Zaphina's resultat lämnar vi därhän men Zyril visade framtassarna ordentligt. Av 11 starter kommer hon 1:a med hela 279 poäng och ett förstapris. Matte så stolt över sin lilla tjej.😊
Här ser ni protokollet från Askersunds tävlingen den 26/4 där Zyril kom 1:a av 11 starter.😊
På långfredagen den 19/4 hade min hemmaklubb en skojtävling. Alla startade i startklassen i lydnad. Tävlingen bestod av störning i form av en påskkärring och påskagubbe som på olika sätt störde ekipaget under tävlingen. Av 16 starter kom ZåBra 2:a, Zyril 4:a, Zcilla 5:a och Zaphina 7:a. Alla med uppflyttningspoöng.
Den 23/3 hade vi KM i rallylydnad på min hemmaklubb. I nyb/forts.klassen kom Zyril 4:a av 10 starter. Hennes första start i tävlingssammanhang och anda gången hon gick en hel bana. I avancerad/mästarklassen kom ZåBra 3:a (det är hon på bilden) Zaphina kom 5: och Zcilla kom 8:a av 15 starter. Matte jättenöjd då vi aldrig tränar rally nu för tiden.😊
Den 9:de mars hade vår hemmaklubb, Hallsbergs BK, lydnadstävling i startklassen. Där fick Amorras Excellenta Elsa, Zcilla starta då hon haft ett längre uppehåll med tävlandet pga mamnaledighet. Av 22 starter kom vi 3:a på 177,5 poäng. Inte illa då hon inte tävlat sedan i maj förra året. Matte jätteglad!.😊
Den 3/3-19 hade SSPK sitt årsmöte och även där koras årets lydnadshund. Där kom Amorras Excellenta Elsa, Zcilla och hennes dotter Bäckatorpsskägget Zcilla's Zyril, Zyril på dela första plats. Då blev det ingen 2:a. Men på 3:be plats kom Chottans Cotton Alice, Zaphina och på 5:e plats kom Bamburs Talisha, ZåBra. Jättenöjd med att ha fyra hundar bland de fem bästa.
Den 17/2-19 hade dvärgschnauzerringen årsmöte och då koras även årets hund. Mina tävlade då i lydnad. Bamburs Talisha, ZåBra, kom 1:a, Amorras Exellenta Elsa, Zcilla och Chottans Cotton Alice, Zaphina kom båda 2:a. Det gjorde att det blev ingen 3:a men på 5:e plats kom min Bäckatorpsskäggets Zcilla´s Zyril. Jag jättenöjd med att mina 4 tävlande hundar placerade sig bland de 5 första.
På lördagen den 5/1 var det dagtävling och då var det 27 starter. Där vann Zyril på 185 poäng. Helt otroligt att få samma poäng två dagar efter varandra och för två olika domare.
Vi började år 2019 med att Zyril fick starta i starklass lydnad på vår Nyårscup som vi har på vår hemmsklubb, Hallsbergs BK. Fredagen den 4/1 var det kvällstävling, där fick hon 185 poäng av 200 möjliga och kom på en 2:a plats av 18 starter

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.07 | 15:43

Hej!
Söker efter en fin hane att para med min vita tik, har du en vit hane, eller vet någon som har en
Med vänlig hälsning
Annette Rudelius

...
25.05 | 10:35

Alla är namnade, men fritt fram att ge honom ett annat namn. I stamtavlan heter er Zezar. Det andra tar vi via mail.

...
25.05 | 09:52

Har du namnat den andra hanen? Vi hade tänkt Milo men han kanske ska ha z-namn? Vi åker till Skottland 11-16 juni, hinner vi träffa valpen innan dess?

...
23.05 | 15:09

Hanarna vågar blått och mörkgrönt hallsband. Vilken som är Sixten är inte bestämt än. Vill se deras personlighet lite mera först.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS